verhuur je auto met snappcar www.nooitmeerwerken.com

Verhuur je auto met Snappcar

Je kunt eenvoudig wat extra geld verdienen door je auto te verhuren aan particulieren via Snappcar. Mits je geen taxi-chauffeur of pakketbezorger bent zal je auto 95% van de tijd stilstaan. Of nog meer, als je bepaalde onderzoeken wilt geloven.

Snappcar

Snappcar leerde ik lang geleden al kennen, toen ik nog in Amsterdam woonde. Ze bestonden toen net en ik zat diep in het crowdfunden. Het was 2014 en dit was de eerste crowdfundcampagne van Snappcar. Ik vond het een sympathiek idee en heb toen meegedaan. Intussen is de crowdfunding geconverteerd naar certificaten van aandelen, dus laten we hopen dat ze ooit echt gaan vliegen. Zowel voor het milieu als voor mezelf.

Bij Snappcar kun je je eigen auto eenvoudig, in drie simpele stappen, online zetten. Buurtgenoten kunnen hem dan eenvoudig van je huren. Mijn eigen auto staat er sinds kort ook op, want om een of andere reden ben ik daar nooit echt aan toegekomen. Snappcar regelt alle risico’s met verzekeringen en je hoeft zelf alleen maar de sleutel af te geven als de huurder aanbelt. Je kunt dit tegenwoordig zelfs keyless laten doen, maar die dienst gebruik ik zelf nog niet.

Snappcar

Doe je auto de deur uit

Soms speel ik zelf met de gedachte om de auto de deur uit te doen en alleen nog maar autodelen en openbaar vervoer te gebruiken. Toch is het lastig omdat er veel familie in de provincie woont en je met drie kinderen soms behoorlijk flexibel moet zijn qua tijd en locatie. Toch kun je met diensten als Snappcar, Lynk & Co en Greenwheels behoorlijk flexibel zijn met je autogebruik. De laatste kilometers kun je met een scooter of e-bike van Felyx, Go Sharing of Tier ook prima bereizen. En mochten de deelstepjes ooit toegelaten worden is het helemaal feest. Anyway, je auto is vaak een grote kostenpost. Dus kun je die de deur uit doen, dan bespaar je behoorlijk wat op je kosten. Ik zou het eens lekker berekenen.

C13612FC 7D53 406C BAEC 41D6264C7D6F 1 102 o
Voorbeeld aanvraag en opbrengsten van het verhuren van mijn auto

Korting op Snappcar

En dan heb ik nog een mooie referral link naar Snappcar. Als je deze code gebruikt krijg je sowieso 5 euro korting en krijg ik ook 5 euro huurtegoed. Waarvan ik twijfel of ik hem gebruik, mijn auto staat niet voor niets op Snappcar. Klik op deze link voor de korting.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *