pexels photo 313690

Nooit meer werken?

Soms heb je een idee en zoek je daar een domeinnaam bij. Eigenlijk zou je nooit meer willen werken. Ik ben vast niet de enige die zo denkt. Toch was de domeinnaam nooitmeerwerken.nl nog vrij. Dan moet ik er zelf maar mee gaan doen.

Nooit meer werken?

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar echt “nooit meer werken” lijkt me helemaal niks. Na een week vakantie ga ik me al vervelen en wil ik actie in de taxi. Zoals Robert de Boeck in zijn column Waarom u niet moet luisteren naar gefrustreerde zweeftrutjes: ‘Werken is vurrukkulluk’ al schreef;

Werken is voor heel veel mensen in dit land wél een oplossing. Het weekend is lekker als je werkt. Vakantie is lekker omdat je werkt. Altijd vakantie is niet lekker. Vraag maar eens aan de duizenden ondernemers die hun bedrijf verkopen. Na een jaar nietsdoen vallen ze in het zwarte gat en worden diep ongelukkig.

Robert de Boeck – Quote

Wat je niet wil is verplicht ergens vijf dagen per week in een stoffig kantoor zitten om papier of excel-sheets te verplaatsen. Je zou toch elke dag vol energie uit bed willen springen om dingen te doen die je leuk vindt? Het lukt mij vrij aardig volgens mij. Mijn hoofd zit vol met ideeen en theorieen om dit allemaal te bereiken. Daarnaast zie ik allemaal mensen om me heen die klagen en het lastiger krijgen door de hoge inflatie. Om al mijn gedachten eens te orderen begin ik maar eens een blog. Verwacht niet het volgende FIRE-blog vol met tips, want daar staat het internet al vol mee. Kijk daarvoor lekker op Reddit.

En nee, ik wens je niet veel leesplezier want ik krijg een beetje jeuk van al dat soort termen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *