gratis apple watch

Een gratis Apple Watch krijgen

Oh snap, deze titel klinkt als een gemiddeld bericht in je spamfolder. Een gratis Apple Watch. Sure buddy. Dit blog gaat toch over nooit meer te hoeven werken? Exact, maar consumeren is geen verboden woord. En spullen van Apple zijn gewoon top.

Niets mis met consumeren

Om dat beeld eerst maar even uit de weg te ruimen. Stel je hoeft nooit meer te werken. Wat dan? Dan zul je toch willen gaan genieten van je vermogen? Of trek je heel de dag lopend van supermarkt naar supermarkt om overal een paar cent te besparen? Als dat het geval is, laat me dan maar gewoon blijven werken. Iedereen houdt toch op zijn minst wel een beetje van consumeren? Iedereen heeft een hobby die best wat geld mag kosten. Daarom noem ik het zelf ook altijd heel cliché, consuminderen. Je hoeft niet als een gek elke trend achterna te lopen en elke actie te kopen.

Een Apple Watch, wat moet je er mee?

Kijken hoe laat het is. Nee, in principe is het een luxe item waar je best zonder kunt. Je telefoon, die wel onmisbaar is in de huidige tijd, geeft ook aan hoe laat het is. Toch kan een smartwatch handig zijn. Zelf gebruik ik tijdens het hardlopen vaak de functie om een nieuwe podcast of audioboek op te zetten en gebruik ik de dictafoon als ik weer eens een briljant idee heb. Je bent oud en wijs genoeg om zelf uit te maken of een Apple Watch een must have of een nice to have is. Heb je besloten dat je er eentje wilt hebben? Goed nieuws, ik weet hoe je hem gratis kunt krijgen. Ik draag namelijk al mijn tweede gratis Apple Watch.

gratis apple watch asr

Gratis Apple Watch

Nu komt de catch. Hij is gratis omdat je 100% cashback kunt krijgen. Het enige wat je hoeft te doen en voldoende bewegen en die data met een zorgverzekeraar te delen. Dat laatste is iets waar je over na moet denken als je van je privacy houdt, maar dat is een hele andere discussie. Hoe het werkt? Je schaft via A.S.R. Vitality (want daar gaat het om) een Apple Watch aan. De mijne was 459 euro. Door maandelijks genoeg te bewegen krijg je punten. Dat werkt gewoon met de standaard stappenteller, dus je hoeft er niets voor te doen. De app van Vitality kijkt gewoon in Apple Health of je je 10.000 stappen wel haalt, verder niets. Haal je maandelijks genoeg punten, dan krijg je 24 maanden lang elke maand 1/24 deel van die 459 euro terug. Dus ben je een hardloper of wandel je regelmatig? Dan haal je die 100% cashback wel. En er is meer.

gratis apple watch bij asr

Win-win-win

Toch houdt het daar niet op. Win voor A.S.R. want ze hebben je data. Win voor jou want je hebt een Apple Watch. Toch is er nog een derde win. En die is ook voor jezelf :). Als je je weekdoelen haalt, want niet zo heel spannend is, dan krijg je ook nog een spaartegoed elke week. Die kun je omzetten is een kadobon voor Bol.com, Zalando, Boekenbladkado en nog veel meer. Ik kies altijd voor de boekenbon en na 4 weken heb je dan mooi nog eens 20 euro boekenbonnen om een gratis boek te kopen.

Addertjes onder het gras?

Nou nee, niet echt. Twee jaar geleden deed ik voor het eerst mee en kocht ik de Apple Watch 5. Die is helemaal terugbetaald en daarna Marktplaats opgegaan omdat ik intussen een Apple Watch 7 van A.S.R. heb. Kleine catch is dat de app 3,50 per maand kost, maar die verdien je met gemak terug aan die 25 euro boekenbonnen elke maand.

Gratis aanmelden gaat via de site van A.S.R. Vitality.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.